Javni razpisi in objave

AKTUALNI JAVNI  RAZPISI:

 

 

____________________________________________________________________

 

S PONI-jem do podjetniškega znanja in lastnega podjetja

 

Na Razvojnem centru Novo mesto že drugo leto izvajajo projekt Podjetno nad izzive (PONI), s katerim svetovalno, mentorsko ter finančno spodbujajo in podpirajo potencialne podjetnike. Torej tiste, ki imajo podjetniško idejo in jo želijo uresničiti. Bodoče podjetnike v sklopu projekta za štiri mesece redno zaposlijo na Razvojnem centru Novo mesto. V tem obdobju jim pomagajo, da svojo poslovno idejo prek učinkovitega poslovnega modela in poslovnega načrta razvijejo do te stopnje, da je prehod na samostojno podjetniško pot lažji in dolgoročen uspeh novoustanovljenega podjetja bolj verjeten. Z znanjem, izkušnjami in nasveti bodočim podjetnikom na različnih področjih pomagajo njihovi mentorji, svetovalci ter že uveljavljeni in prekaljeni podjetniki. Bodoči podjetniki delajo v ustvarjalnem okolju Podjetniškega inkubatorja Podbreznik ter tako vzpostavijo mrežo partnerstev in poslovnih poznanstev že pred začetkom samostojne poti. Za čas vključitve v projekt prejemajo redno mesečno plačo ter imajo vse pravice, ki izhajajo iz rednega delovnega razmerja. Po končanem obdobju vključitve v projekt so ustrezno pripravljeni za samostojno podjetniško pot in ustanovitev lastnega poslovnega subjekta.
Vključitev v projekt poteka s prijavo na javni poziv za vključitev v projekt, ki je objavljen  na spletni strani Razvojnega centra Novo mesto. Med prijavljenimi kandidati izberejo 12 oseb in jih redno zaposlijo za 4 mesece. Javni poziv bo objavljen vsake štiri mesece.

Več o projektu preberite na spletni strani: www.rc-nm.si/podjetno-nad-izzive. Za dodatne informacije pokličite, pišite ali jih  obiščite: info@rc-nm.si, vesna.colic@rc-nm.si, 041 325 722.

Projekt je sofinanciran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Evropskega sklada za regionalni razvoj.

____________________________________________________________________

Ker se bližajo toplejši dnevi, z njimi pa se povečuje možnost neviht z udari strel, želijo na Telekomu Slovenije uporabnike tudi letos spomniti na to, da je potrebno pred nevihto iz električnega in komunikacijskega omrežja izklopiti vse komunikacijske naprave. Le na ta način lahko namreč vsak sam poskrbi za to, da bo komunikacijska oprema tudi ob udaru strele ostala nepoškodovana. Ob tem so pripravili tudi brezplačno storitev Strela alarm, prek katere lahko občani v realnem času in na našem območju, pridobite informacijo o strelah.

V prilogi se za osveščanje občanov nahaja kratko besedilo. DOC preventivno.ukrepanje.ob.poletnih.nevihtah.docx [102,43 KB]

Za kakršnekoli dodatne informacije so vam na voljo na e-naslovu pr@telekom.si.

 

_____________________________________________________
V času izrednih razmer vam družba Butan plin omogoča BREZPLAČNO dostavo plina v Zeleni jeklenki na dom, geslom SOLIDARNOST.  Naročila sprejemajo na številki 080 2005 oziroma preko spletnega obrazca. Več v priponki DOC brezplacna.dosta va.zelene.jeklenke.docx [14,40 KB]

____________________________________________________________________

DATOTEKE:

PDF Obrazec JR.MV-1 [33,22 KB]
PDF Obrazec JR.MV-1 [43,49 KB]

PDF Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti in programov društev v letu 2021 z vlogo [109,55 KB]

Dostopnost